Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 594 kJ /
1 815 kcal
Bílkoviny50,10 g
– z toho živočišné bílkoviny30,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,80 g
Tuky120,85 g
– nasycené70,15 g
– nenasycené43,51 g
–– mononenasycené38,16 g
–– polynenasycené5,35 g
––– omega 31,01 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 437 mg
Sodík 651 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy126,65 g
– cukry20,55 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g očištěného kapra Kapr 150 g
1 1 kapří hlavu Kapr hlava
200 g 200 g vnitřností z kapra Mlíčí kapr
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g petržele Petržel kořenová čerstvá 50 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
mletý muškátový květ Muškát květ sušený
200 ml 200 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
polévkové koření Polévkové koření tekuté
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá
krutonky Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.