Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 85,17 g |
– nasycené | 41,36 g |
– nenasycené | 42,66 g |
–– mononenasycené | 36,13 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,40 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g syrového hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
500 g 500 g vařených brambor(já je vařila ve slupce) | ||
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |