Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hlávkovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 982 kJ /
952 kcal
Bílkoviny12,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,98 g
Tuky85,17 g
– nasycené41,36 g
– nenasycené42,66 g
–– mononenasycené36,13 g
–– polynenasycené6,53 g
––– omega 30,10 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,00 g
Sacharidy26,40 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g syrového hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
500 g 500 g vařených brambor(já je vařila ve slupce)
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sádlo na vymazání pekáčku Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.