Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 85,17 g |
| – nasycené | 41,36 g |
| – nenasycené | 42,66 g |
| –– mononenasycené | 36,13 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 26,40 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g syrového hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g vařených brambor(já je vařila ve slupce) | ||
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |