Nutriční hodnoty (Mangoldový salát po maďarsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,86 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,32 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,40 g |
– cukry | 12,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 500 500 g řapíků mangoldu | Mangold | |
200 g 200 g barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 200 g |
olej podle chuti, šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
špetka špetka soli (podle chuti) | Sůl mořská |