Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový salát po maďarsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie387 kJ /
92 kcal
Bílkoviny2,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky0,86 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,65 g
–– mononenasycené0,32 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,40 g
– cukry12,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 500 500 g řapíků mangoldu Mangold
200 g 200 g barevných paprik Paprika červená čerstvá 200 g
olej podle chuti, šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 PL 1 PL strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
1 1 menší cibulka Cibulka jarní čerstvá
špetka špetka soli (podle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.