Nutriční hodnoty (Mangoldový salát po maďarsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 387 kJ / 92 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 0,86 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,65 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
| – cukry | 12,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 500 500 g řapíků mangoldu | Mangold | |
| 200 g 200 g barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 200 g |
| olej podle chuti, šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 PL 1 PL strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 1 1 menší cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| špetka špetka soli (podle chuti) | Sůl mořská |