Nutriční hodnoty (Zapečená tmavá treska s brokolicí a smetanovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 454 kJ / 1 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 177,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 26,74 g |
| – nasycené | 14,37 g |
| – nenasycené | 11,04 g |
| –– mononenasycené | 8,36 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 2,26 g |
| Cholesterol | 570 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 5,03 g |
| Sacharidy | 25,95 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g tmavé tresky | Treska filet | 800 g |
| ½ brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 150 g 150 g tvrdého sýra nebo mozzarelly | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 1 1 smetanu na vaření Rama 15% | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 1 zakysanou smetanu | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíci 1 lžíci rýžové krupice (může být i normální) | Mouka rýžová hladká | 15 g |
| ¼ l žičky žičky garam masala | Garam masala | |
| máslo na dva prsty | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý |