Nutriční hodnoty (Carpaccio s lanýžovým olejem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 564 kJ / 374 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 53,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 17,30 g | 
| – nasycené | 8,96 g | 
| – nenasycené | 4,39 g | 
| –– mononenasycené | 4,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 112 mg | 
| Sodík | 454 mg | 
| Sůl | 1,10 g | 
| Sacharidy | 0,90 g | 
| – cukry | 0,90 g | 
| ––– laktóza | 0,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g kvalitního zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 200 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce nahrubo nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 30 g | 
| 6 - 8 ks 6 - 8 ks sušených rajčat v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| hrst hrst čerstvé rukoly | Rukola čerstvá | |
| olivový olej s lanýži | Olej olivový | |
| steakové koření | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | 
 
	