Nutriční hodnoty (Jablečná zmrzlina s pudinkem - jablečné nanuky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 948 kJ / 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 2,53 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 0,82 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 16,81 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 158,47 g |
| – cukry | 126,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g oloupaných jablek bez jadřinců | Jablko čerstvé | 400 g |
| 1-2 1-2 citrony | Citrón čerstvý | 135 g |
| 500 ml 500 ml vody (na pudink) | Voda | 500 ml |
| 70-100 g 70-100 g cukru krupice (podle chuti) | Cukr bílý | 85 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 20 g 20 g vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 20 g |