Nutriční hodnoty (Rybí salát z kapra, který si zamilujete)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 100 kJ / 24 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kapříci | ||
| 3 dl 3 dl octa 8% | Ocet lihový | 300 ml |
| 3 litry 3 litry vody na vaření kapříků | Voda | 3000 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| čerstvá zelenina - do salátu patří jen mrkev, hrášek, celer | Okurka salátová čerstvá | |
| ale můžete přidat cuketu a květák, kdo má rád | Cuketa čerstvá | |
| kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| majonéza | Majonéza | |
| tatarka | Tatarská omáčka | |