Nutriční hodnoty (Patizonová minutka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 185 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,59 g |
Tuky | 127,60 g |
– nasycené | 62,05 g |
– nenasycené | 63,77 g |
–– mononenasycené | 54,25 g |
–– polynenasycené | 9,52 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 18,39 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 57,75 g |
– cukry | 18,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g patizonu (oloupaný a bez semen) | Patizon čerstvý | 450 g |
olej | Olej řepkový | |
150 g 150 g anglické slaniny (nebo Vahalova, moravská...) | Anglická slanina | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
tymián dle chuti | Tymián sušený | |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
sójová omáčka dle chuti | Sójová omáčka Tamari |