Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Patizonová minutka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 185 kJ /
1 478 kcal
Bílkoviny17,84 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,59 g
Tuky127,60 g
– nasycené62,05 g
– nenasycené63,77 g
–– mononenasycené54,25 g
–– polynenasycené9,52 g
––– omega 30,15 g
Vláknina18,39 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy57,75 g
– cukry18,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g patizonu (oloupaný a bez semen) Patizon čerstvý 450 g
olej Olej řepkový
150 g 150 g anglické slaniny (nebo Vahalova, moravská...) Anglická slanina 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
tymián dle chuti Tymián sušený
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
sůl dle chuti Sůl mořská
sójová omáčka dle chuti Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.