Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 240 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,25 g |
| Tuky | 19,15 g |
| – nasycené | 5,19 g |
| – nenasycené | 9,27 g |
| –– mononenasycené | 6,47 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 45,75 g |
| Cholesterol | 522 mg |
| Sodík | 936 mg |
| Sůl | 1,95 g |
| Sacharidy | 34,45 g |
| – cukry | 22,70 g |
| ––– laktóza | 1,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| svazek svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 červená a jedna žlutozelená paprika (podlouhlá kapie) | Paprika bílá čerstvá | |
| 1-2 řapíky 1-2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 750 g |
| asi 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 37.5 ml |
| nať jarní cibulky na posypání salátu | Cibulka jarní čerstvá |