Nutriční hodnoty (Džem z rakytníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 000,00 g |
| – cukry | 1 000,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr šťávy z rakytníku | Rakytník čerstvý | |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 2 balíčky 2 balíčky želírfixu 1:1 | Želatina cukrářská |