Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček na bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 705 kJ /
3 276 kcal
Bílkoviny330,00 g
– z toho živočišné bílkoviny300,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky101,50 g
– nasycené50,00 g
– nenasycené40,00 g
–– mononenasycené30,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 31,15 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 890 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy244,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku s kůží i kostí Kost hovězí 1000 g
1,5 kg 1,5 kg oloupaných brambor Brambor zimní 1500 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sádlo Sádlo vepřové
voda (vývar) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.