Nutriční hodnoty (Bůček na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 705 kJ / 3 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 330,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 300,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 101,50 g |
| – nasycené | 50,00 g |
| – nenasycené | 40,00 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 890 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 244,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku s kůží i kostí | Kost hovězí | 1000 g |
| 1,5 kg 1,5 kg oloupaných brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| voda (vývar) | Voda |