Nutriční hodnoty (Bůček na bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 705 kJ / 3 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 300,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 101,50 g |
– nasycené | 50,00 g |
– nenasycené | 40,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 244,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku s kůží i kostí | Kost hovězí | 1000 g |
1,5 kg 1,5 kg oloupaných brambor | Brambor zimní | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
voda (vývar) | Voda |