Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvého zelí se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 341 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,63 g |
Tuky | 15,96 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 8,15 g |
–– mononenasycené | 6,29 g |
–– polynenasycené | 1,86 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 17,07 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka čerstvého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce pokrájeného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
několik kuliček kuliček pepře a nového koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
vegeta nebo sůl podle chuti | Kořenící směs sypká | |
voda | Voda |