Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvého zelí se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 341 kJ /
320 kcal
Bílkoviny5,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,63 g
Tuky15,96 g
– nasycené7,45 g
– nenasycené8,15 g
–– mononenasycené6,29 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,02 g
Vláknina17,07 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy32,70 g
– cukry22,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka čerstvého zelí Zelí bílé čerstvé
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce pokrájeného kopru Kopr nať čerstvý 15 g
několik kuliček kuliček pepře a nového koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
vegeta nebo sůl podle chuti Kořenící směs sypká
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.