Nutriční hodnoty (Vepřová játra v pikantní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 480 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,57 g |
| Tuky | 9,47 g |
| – nasycené | 1,59 g |
| – nenasycené | 4,16 g |
| –– mononenasycené | 2,31 g |
| –– polynenasycené | 1,85 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 11,82 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 57,55 g |
| – cukry | 27,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 150 g 150 g cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| feferonka (nebo chilli paprička) | Chilli paprička čerstvá | |
| 3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 4 ks 4 ks malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| 3 lžíce 3 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 45 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |