Nutriční hodnoty (Pečené nadívané křepelky babičky Aničky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 388 kJ / 1 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,05 g |
| Tuky | 103,88 g |
| – nasycené | 52,44 g |
| – nenasycené | 45,18 g |
| –– mononenasycené | 38,05 g |
| –– polynenasycené | 7,13 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 7,53 g |
| Cholesterol | 717 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 6,05 g |
| Sacharidy | 99,68 g |
| – cukry | 7,93 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 křepelek | Křepelka stehno s kůží | |
| 3-4 3-4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 150.5 g |
| 50 g 50 g voňavého uzeného špeku | Špek | 50 g |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 120-150 120-150 g dobré libové anglické slaniny do nádivky a dalších asi 150 g delších plátků na obalení křepelek | Anglická slanina | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| hodně zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| máslo na podlití křepelek | Křepelka stehno s kůží |