Nutriční hodnoty (Pečené nadívané křepelky babičky Aničky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 388 kJ / 1 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 103,88 g |
– nasycené | 52,44 g |
– nenasycené | 45,18 g |
–– mononenasycené | 38,05 g |
–– polynenasycené | 7,13 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 7,53 g |
Cholesterol | 717 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 99,68 g |
– cukry | 7,93 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 křepelek | Křepelka stehno s kůží | |
3-4 3-4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 150.5 g |
50 g 50 g voňavého uzeného špeku | Špek | 50 g |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
120-150 120-150 g dobré libové anglické slaniny do nádivky a dalších asi 150 g delších plátků na obalení křepelek | Anglická slanina | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
hodně zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
máslo na podlití křepelek | Křepelka stehno s kůží |