Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené nadívané křepelky babičky Aničky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 388 kJ /
1 527 kcal
Bílkoviny44,51 g
– z toho živočišné bílkoviny29,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,05 g
Tuky103,88 g
– nasycené52,44 g
– nenasycené45,18 g
–– mononenasycené38,05 g
–– polynenasycené7,13 g
––– omega 30,52 g
Vláknina7,53 g
Cholesterol 717 mg
Sodík 2,52 g
Sůl6,05 g
Sacharidy99,68 g
– cukry7,93 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 křepelek Křepelka stehno s kůží
3-4 3-4 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 150.5 g
50 g 50 g voňavého uzeného špeku Špek 50 g
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g
120-150 120-150 g dobré libové anglické slaniny do nádivky a dalších asi 150 g delších plátků na obalení křepelek Anglická slanina
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl a pepř Pepř černý
hodně zelené petrželky Petržel nať čerstvá
máslo na podlití křepelek Křepelka stehno s kůží

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.