Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Variace na katsudon)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 816 kJ /
912 kcal
Bílkoviny176,82 g
– z toho živočišné bílkoviny173,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,71 g
Tuky16,28 g
– nasycené4,77 g
– nenasycené8,08 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 31,42 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 3,15 g
Sůl7,49 g
Sacharidy13,67 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
panko strouhanka Strouhanka pšeničná
2 porce 2 porce nejlépe jasmínové rýže Rýže jasmínová natural
2 dl 2 dl velmi silného vývaru (hovězí, kuřecí, gelový bujon) Vývar masový 200 ml
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 PL 3 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
1 PL 1 PL rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
dle chuti chilli paprička, nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.