Nutriční hodnoty (Variace na katsudon)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 816 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 173,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,71 g |
Tuky | 16,28 g |
– nasycené | 4,77 g |
– nenasycené | 8,08 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 2,46 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,49 g |
Sacharidy | 13,67 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
panko strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
2 porce 2 porce nejlépe jasmínové rýže | Rýže jasmínová natural | |
2 dl 2 dl velmi silného vývaru (hovězí, kuřecí, gelový bujon) | Vývar masový | 200 ml |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 PL 3 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 PL 1 PL rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
dle chuti chilli paprička, nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |