Nutriční hodnoty (Píchaná dýňová buchta (koláč) s ořechy nebo kokosem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 117 kJ / 4 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,70 g |
Tuky | 226,32 g |
– nasycené | 44,09 g |
– nenasycené | 162,30 g |
–– mononenasycené | 87,78 g |
–– polynenasycené | 74,53 g |
––– omega 3 | 15,91 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 380,90 g |
– cukry | 206,25 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g dýně hokaido (vydlabané) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 250 g |
100 g 100 g mletých ořechů (nebo kokosu) | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
mletá skořice (nebo citronová kůra dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
15 g 15 g kakaa (1 plnější lžíce) | Kakao prášek | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu (podle potřeby) | Rum | 51 ml |
mleté ořechy (nebo kokos dle chuti) | Vlašské ořechy mleté |