Nutriční hodnoty (Salát z pýchavky na způsob rybího salátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 143 kJ / 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,60 g |
| Tuky | 25,20 g |
| – nasycené | 3,94 g |
| – nenasycené | 19,16 g |
| –– mononenasycené | 5,52 g |
| –– polynenasycené | 13,64 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 7,89 g |
| Sůl | 19,60 g |
| Sacharidy | 35,75 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pýchavky | Hřib čerstvý | 500 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 1 PL 1 PL soli | Sůl mořská | 15 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
| 1 dl 1 dl octu | Ocet lihový | 100 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového kořeni | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 1 sklenice 1 sklenice Moravanky | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 2 PL 2 PL majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 KL 1 KL cukru | Cukr bílý | 5 g |