Nutriční hodnoty (Pomazánka z Lučiny a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 19,84 g |
| – nasycené | 4,77 g |
| – nenasycené | 9,30 g |
| –– mononenasycené | 7,24 g |
| –– polynenasycené | 2,06 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 5,04 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 21,40 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 175 g |
| 2-3 2-3 Lučiny nebo žervé | Lučina 70% t.v s. | |
| 1/5 1/5 másla | Máslo kravské | 0.20000000298023224 g |
| 4 4 rajčata (keříková) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |