Houbový salát II.

Boubelinda Kuchařka: Boubelinda

Zavařeniny 1 názor

Suroviny

1 kg čerstvých hub
0,5 kg cibule
300 g červené papriky
1 malý rajčatový protlak
trochu kečupu
150 g cukru (i více)
1 sklenička oleje
Nálev:
2 dcl octa
3 hřebíčky
1 dcl vody
30 g soli
5 kuliček pepře
3 bobkové listy
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Houby musí být tvrdší. Nakrájíme je na větší kousky a vaříme 5 minut. Scedíme a propláchneme.

  2. Cibuli, papriky, protlak, kečup, cukr a olej podusíme do poloměkka.

  3. Nálev povaříme 5 minut a scedíme. Všechno zamícháme a plníme sklenice a 20 minut sterilizujeme na 90°C.

Poznámka

Je velice dobrá pod maso.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 100 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Houbový salát II.

Tématické fráze: houbový salát houbový salát s kečupem paprikový salát s houbami houbový krém houbovy salát recept houbová čalamáda s kečupem houbový nálev houbovy salát zavařování houbové saláty nalev na houbový salát zavareniny hub houbový krém recept sterilovaný houbový salát s paprikou cibulí a protlakem řecký houbový salát salát z hub a paprik kečup houbový salát s protlakem zavařený houbový salát s protlakem recept na houbový salat houbovi salat s kečupem recept houbový krém