Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Knedlíky bosáky a zelí k pečeným masům)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 684 kJ /
1 598 kcal
Bílkoviny50,56 g
– z toho živočišné bílkoviny8,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,58 g
Tuky30,27 g
– nasycené11,27 g
– nenasycené14,85 g
–– mononenasycené10,08 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 30,48 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 5,69 g
Sůl13,97 g
Sacharidy262,40 g
– cukry52,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 215 g
5 5 velkých syrových brambor Brambor zimní 250 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sádla nebo oleje Sádlo vepřové 15 g
30-50 30-50 g uzeného špeku na kostičky Špek
1 1 velká cibule na kostičky Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
cukr Cukr bílý
1 1 menší jablko Jablko čerstvé 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.