Nutriční hodnoty (Knedlíky bosáky a zelí k pečeným masům)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 684 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,58 g |
Tuky | 30,27 g |
– nasycené | 11,27 g |
– nenasycené | 14,85 g |
–– mononenasycené | 10,08 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 5,69 g |
Sůl | 13,97 g |
Sacharidy | 262,40 g |
– cukry | 52,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |
5 5 velkých syrových brambor | Brambor zimní | 250 g |
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 15 g |
30-50 30-50 g uzeného špeku na kostičky | Špek | |
1 1 velká cibule na kostičky | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
cukr | Cukr bílý | |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |