Nutriční hodnoty (Teplý kroupový salát s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 402 kJ / 1 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,35 g |
| Tuky | 20,58 g |
| – nasycené | 5,69 g |
| – nenasycené | 14,45 g |
| –– mononenasycené | 6,58 g |
| –– polynenasycené | 7,87 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 31,16 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,82 g |
| Sacharidy | 207,50 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| 75 g 75 g uzené delikatesní slaniny, případně sušená šunka | Pršut | 75 g |
| 130 g 130 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 130 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 20 g 20 g sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 20 g |
| pár lístků lístků tymiánu, dle chuti | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 250 g 250 g předem uvařených krup | Kroupy ječné | 250 g |