Nutriční hodnoty (Ryba dělaná v papilotě a zelenina na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 366 kJ / 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 52,37 g |
| – nasycené | 28,04 g |
| – nenasycené | 23,29 g |
| –– mononenasycené | 20,85 g |
| –– polynenasycené | 2,44 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 7,04 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
| – cukry | 6,92 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce ryby (podle počtu strávníků 2 ks na porci), druh ryby jakou máme rádi, mořskou nebo sladkovodní | Treska filet | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| kousek kousek brokolice | Brokolice čerstvá | |
| hrst hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| kousek kousek květáku | Květák čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky např. kopr, rozmarýn, tymián | Petržel nať čerstvá | |
| sušená bazalka, estragon, oregano | Oregano sušené |