Nutriční hodnoty (Kulajda se sušenými hřiby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 476 kJ / 353 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 15,77 g |
| – nasycené | 3,69 g |
| – nenasycené | 7,55 g |
| –– mononenasycené | 6,10 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 238 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 28,20 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 střední brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sušené hřiby | Hřib čerstvý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |