Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí roštěná na bílém víně a mátě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 615 kJ /
1 581 kcal
Bílkoviny155,12 g
– z toho živočišné bílkoviny149,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,01 g
Tuky64,98 g
– nasycené16,56 g
– nenasycené43,77 g
–– mononenasycené34,10 g
–– polynenasycené9,68 g
––– omega 32,88 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy44,42 g
– cukry11,42 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g nízkého roštěnce Hovězí roštěnec 700 g
300 ml 300 ml bílého vína Víno bílé suché 300 ml
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžíce 1 lžíce mátové omáčky
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vývar na podlévání Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.