Nutriční hodnoty (Hovězí roštěná na bílém víně a mátě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 615 kJ / 1 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,01 g |
Tuky | 64,98 g |
– nasycené | 16,56 g |
– nenasycené | 43,77 g |
–– mononenasycené | 34,10 g |
–– polynenasycené | 9,68 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 44,42 g |
– cukry | 11,42 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g nízkého roštěnce | Hovězí roštěnec | 700 g |
300 ml 300 ml bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce mátové omáčky | ||
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar na podlévání | Vývar hovězí |