Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový "kečup")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 329 kJ /
557 kcal
Bílkoviny28,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,85 g
Tuky2,84 g
– nasycené2,09 g
– nenasycené0,70 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,62 g
––– omega 30,00 g
Vláknina63,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy55,35 g
– cukry14,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jedlých hub Hřib čerstvý 750 g
125 ml 125 ml bílého vinného octa Ocet vinný bílý 125 ml
30 g 30 g sušených hříbků Hřib sušený 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 hřebíčky Hřebíček
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého muškátového květu Muškát květ sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého nového koření Nové koření mleté 2.5 g
60 ml 60 ml sherry Sherry 60 ml
4 4 zarovnané lžičky soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.