Nutriční hodnoty (Čína z kuřecího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 966 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 22,67 g |
– nasycené | 2,12 g |
– nenasycené | 19,28 g |
–– mononenasycené | 13,58 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 2,12 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
250 g 250 g kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
Zlaté kuře | Kuře | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
Pečené kuře | Kuře |