Nutriční hodnoty (Štědrovečerní kapr Karla Gotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 997 kJ / 2 867 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,24 g |
| Tuky | 251,68 g |
| – nasycené | 22,20 g |
| – nenasycené | 206,49 g |
| –– mononenasycené | 85,30 g |
| –– polynenasycené | 121,19 g |
| ––– omega 3 | 18,30 g |
| Vláknina | 28,74 g |
| Cholesterol | 117 mg |
| Sodík | 753 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 111,15 g |
| – cukry | 77,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr (1,3-1,4 kg) | Kapr | |
| 120 g 120 g sušených švestek | Švestky sušené | 120 g |
| 120 g 120 g ořechů | Vlašské ořechy | 120 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 90 g 90 g majonézy | Majonéza | 90 g |
| 90 g 90 g jablečného kompotu | Jablko zavařené | 90 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| kari koření | Kari |