Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 452 kJ /
825 kcal
Bílkoviny40,30 g
– z toho živočišné bílkoviny36,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky48,80 g
– nasycené18,86 g
– nenasycené20,43 g
–– mononenasycené16,70 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,26 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 432 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy51,96 g
– cukry31,54 g
––– laktóza3,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka nařezané na plátky Jablko čerstvé 300 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.