Nutriční hodnoty (Jablková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 48,80 g |
– nasycené | 18,86 g |
– nenasycené | 20,43 g |
–– mononenasycené | 16,70 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 432 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 51,96 g |
– cukry | 31,54 g |
––– laktóza | 3,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka nařezané na plátky | Jablko čerstvé | 300 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |