Nutriční hodnoty (Jablková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 48,80 g |
| – nasycené | 18,86 g |
| – nenasycené | 20,43 g |
| –– mononenasycené | 16,70 g |
| –– polynenasycené | 3,73 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 432 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 51,96 g |
| – cukry | 31,54 g |
| ––– laktóza | 3,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka nařezané na plátky | Jablko čerstvé | 300 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |