Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 312 kJ /
2 226 kcal
Bílkoviny77,36 g
– z toho živočišné bílkoviny64,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,23 g
Tuky164,84 g
– nasycené34,20 g
– nenasycené124,18 g
–– mononenasycené90,47 g
–– polynenasycené33,71 g
––– omega 39,98 g
Vláknina22,62 g
Cholesterol 171 mg
Sodík 8,78 g
Sůl22,08 g
Sacharidy99,93 g
– cukry70,33 g
––– laktóza18,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g paprikového salátu (sterilované tenkostěnné papriky ve sladkokyselém nálevu) Paprika bílá čerstvá 180 g
90 g 90 g sterilovaných kapií (silnostěnné kapie ve sladkokyselém nálevu) Paprika červená sterilovaná 90 g
90 g 90 g kulatých feferonek ve sladkokyselém nálevu Chilli paprička čerstvá 90 g
285 g 285 g sýru Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 285 g
180 g 180 g sterilovaných cibulek Cibule sterilovaná 180 g
100 g 100 g sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 100 g
120 g 120 g rostlinného oleje neutrální chuti Olej řepkový 120 ml
5 g 5 g worcestru Worcestrová omáčka 5 ml
20 g 20 g cukru Cukr bílý 20 g
10 g 10 g soli Sůl mořská 10 g
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.