Nutriční hodnoty (Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 312 kJ / 2 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,23 g |
Tuky | 164,84 g |
– nasycené | 34,20 g |
– nenasycené | 124,18 g |
–– mononenasycené | 90,47 g |
–– polynenasycené | 33,71 g |
––– omega 3 | 9,98 g |
Vláknina | 22,62 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 22,08 g |
Sacharidy | 99,93 g |
– cukry | 70,33 g |
––– laktóza | 18,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g paprikového salátu (sterilované tenkostěnné papriky ve sladkokyselém nálevu) | Paprika bílá čerstvá | 180 g |
90 g 90 g sterilovaných kapií (silnostěnné kapie ve sladkokyselém nálevu) | Paprika červená sterilovaná | 90 g |
90 g 90 g kulatých feferonek ve sladkokyselém nálevu | Chilli paprička čerstvá | 90 g |
285 g 285 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 285 g |
180 g 180 g sterilovaných cibulek | Cibule sterilovaná | 180 g |
100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
120 g 120 g rostlinného oleje neutrální chuti | Olej řepkový | 120 ml |
5 g 5 g worcestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý |