Nutriční hodnoty (Zelný salát s paprikou a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,95 g |
| Tuky | 13,60 g |
| – nasycené | 1,44 g |
| – nenasycené | 11,44 g |
| –– mononenasycené | 7,36 g |
| –– polynenasycené | 4,09 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 28,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,50 g |
| – cukry | 41,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg očištěného bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 1 1 větší paprika (červená, žlutá, zelená...) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| cca 3 lžíce 3 lžíce čerstvě strouhaného křenu, dle chuti | ||
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| bílý pepř dle chuti | Pepř bílý | |
| cca 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| jablečný ocet dle chuti | Ocet jablečný |