Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce po znojemsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 802 kJ /
670 kcal
Bílkoviny5,23 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,13 g
Tuky61,87 g
– nasycené25,46 g
– nenasycené35,23 g
–– mononenasycené28,59 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 30,98 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 976 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy20,81 g
– cukry4,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová srdíčka Srdce vepřové
50-70 g 50-70 g uzeného špeku Špek 60 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
malý kousek kousek másla Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
6-8 6-8 kuličkových pepřů Pepř černý 7 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
1 1 rovná lžička sladké papriky Paprika červená sušená
sůl a mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
trochu trochu drceného kmínu Kmín mletý
4-5 4-5 větších nakládaných okurek Okurka polní zavařená
případně 1 kávová lžička lžička citrónové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.