Nutriční hodnoty (Losí maso na mrkvi a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 17,07 g |
| – nasycené | 4,20 g |
| – nenasycené | 8,53 g |
| –– mononenasycené | 7,36 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g losí plece | Vepřová plec | 400 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| centimetrový plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| koření divočina | Nové koření mleté | |
| sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru do základu | Cukr bílý | |
| zarovnaná lžíce lžíce mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |