Nutriční hodnoty (Teplý salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
| Tuky | 12,07 g |
| – nasycené | 1,71 g |
| – nenasycené | 10,18 g |
| –– mononenasycené | 8,04 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 18,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,43 g |
| – cukry | 16,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 hrsti 2 hrsti salátových listů (nebo baby špenátu) | Salát listový čerstvý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 10 10 oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| restované kuřecí maso | Kuře prso |