Nutriční hodnoty (Bramborové klobásy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 044 kJ / 2 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,98 g |
Tuky | 43,99 g |
– nasycené | 13,99 g |
– nenasycené | 21,11 g |
–– mononenasycené | 16,46 g |
–– polynenasycené | 4,64 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 694 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,42 g |
Sacharidy | 319,00 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g uzeného masa (nebo jiného tepelně upraveného masa, nebo uzeniny) | Vepřová plec uzená | 250 g |
200-220 g 200-220 g hrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | 210 g |
50 g 50 g hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový |