Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové klobásy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 044 kJ /
2 162 kcal
Bílkoviny109,39 g
– z toho živočišné bílkoviny67,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,98 g
Tuky43,99 g
– nasycené13,99 g
– nenasycené21,11 g
–– mononenasycené16,46 g
–– polynenasycené4,64 g
––– omega 30,20 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 694 mg
Sodík 2,40 g
Sůl5,42 g
Sacharidy319,00 g
– cukry15,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vařených brambor Brambor zimní 750 g
250 g 250 g uzeného masa (nebo jiného tepelně upraveného masa, nebo uzeniny) Vepřová plec uzená 250 g
200-220 g 200-220 g hrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá 210 g
50 g 50 g hrubé krupice Krupice pšeničná hrubá 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
olej na smažení (nebo sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.