Nutriční hodnoty (Thajský salát z pekingského zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,94 g |
| Tuky | 25,44 g |
| – nasycené | 4,03 g |
| – nenasycené | 20,73 g |
| –– mononenasycené | 17,22 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 10,04 g |
| Cholesterol | 208 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,19 g |
| Sacharidy | 40,40 g |
| – cukry | 30,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| světlá sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| kokosový olej | Olej kokosový | |
| 1 1 menší pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce limetové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1/2 1/2 i více lžičky Sriracha | Chilli omáčka |