Nutriční hodnoty (Vepřoví vrabci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
| Tuky | 55,33 g |
| – nasycené | 20,68 g |
| – nenasycené | 27,81 g |
| –– mononenasycené | 23,03 g |
| –– polynenasycené | 4,78 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 16,60 g |
| – cukry | 6,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |