Nutriční hodnoty (Vepřoví vrabci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
Tuky | 55,33 g |
– nasycené | 20,68 g |
– nenasycené | 27,81 g |
–– mononenasycené | 23,03 g |
–– polynenasycené | 4,78 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 16,60 g |
– cukry | 6,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |