Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřoví vrabci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 435 kJ /
1 060 kcal
Bílkoviny122,58 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,58 g
Tuky55,33 g
– nasycené20,68 g
– nenasycené27,81 g
–– mononenasycené23,03 g
–– polynenasycené4,78 g
––– omega 30,16 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy16,60 g
– cukry6,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.