Nutriční hodnoty (Salát z pečených žampionů a zelených fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 615 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,44 g |
Tuky | 29,64 g |
– nasycené | 12,84 g |
– nenasycené | 16,34 g |
–– mononenasycené | 12,78 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 51,27 g |
– cukry | 10,22 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
80 g 80 g sýru, například kozí, feta apod. | Sýr feta | 80 g |
lístky lístky tymiánu na posyp | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce (10 ml) olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku prolisované | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička (4 ml) lístků tymiánu | Tymián sušený | 5 g |