Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečených žampionů a zelených fazolek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 615 kJ /
625 kcal
Bílkoviny27,44 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,44 g
Tuky29,64 g
– nasycené12,84 g
– nenasycené16,34 g
–– mononenasycené12,78 g
–– polynenasycené3,56 g
––– omega 30,13 g
Vláknina23,94 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,20 g
Sacharidy51,27 g
– cukry10,22 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g malých žampionů Žampion čerstvý 250 g
200 g 200 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
80 g 80 g sýru, například kozí, feta apod. Sýr feta 80 g
lístky lístky tymiánu na posyp Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce (10 ml) olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (Tamari) Sójová omáčka Tamari 30 ml
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku prolisované Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička (4 ml) lístků tymiánu Tymián sušený 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.