Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s tymiánem a jalovcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 12,97 g |
| – nasycené | 3,14 g |
| – nenasycené | 6,54 g |
| –– mononenasycené | 5,47 g |
| –– polynenasycené | 1,07 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 velké lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |