Nutriční hodnoty (Vepřová kýta s tymiánem a jalovcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 12,97 g |
– nasycené | 3,14 g |
– nenasycené | 6,54 g |
–– mononenasycené | 5,47 g |
–– polynenasycené | 1,07 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
3 kuličky 3 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké lžíce oleje | Olej řepkový | |
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |