Nutriční hodnoty (Polévka s kapustou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 052 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,22 g |
Tuky | 1,52 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,93 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,62 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 25,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 88,08 g |
– cukry | 21,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
250 g 250 g směsi kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) | Mrkev čerstvá | 250 g |
180 g 180 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |