Nutriční hodnoty (Polévka s kapustou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 052 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,22 g |
| Tuky | 1,52 g |
| – nasycené | 0,24 g |
| – nenasycené | 0,93 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 25,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 88,08 g |
| – cukry | 21,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 250 g 250 g směsi kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 180 g 180 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |