Nutriční hodnoty (Řecké kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 137 kJ / 3 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 269,61 g |
– nasycené | 64,91 g |
– nenasycené | 189,83 g |
–– mononenasycené | 141,83 g |
–– polynenasycené | 48,01 g |
––– omega 3 | 7,93 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 70,28 g |
– cukry | 34,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 83.3333358168602 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu (větvička) | Rozmarýn sušený | 15 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky škrobové moučky | Bramborový škrob | 10 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
1 kostka 1 kostka kuřecího nebo zeleninového bujónu |