Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční nádivka ze Šumavy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie14 472 kJ /
3 459 kcal
Bílkoviny292,60 g
– z toho živočišné bílkoviny254,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,04 g
Tuky139,00 g
– nasycené50,72 g
– nenasycené61,17 g
–– mononenasycené49,97 g
–– polynenasycené11,20 g
––– omega 31,10 g
Vláknina26,52 g
Cholesterol 2,46 g
Sodík 8,14 g
Sůl18,89 g
Sacharidy248,85 g
– cukry26,86 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařeného masa (vepřové, telecí) Vepřová kýta 400 g
300 g 300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
250 ml 250 ml vývaru z uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
8 8 rohlíků (nebo 1 celá veka) Rohlík pšeničný bílý 344 g
1 hrst 1 hrst nasekaných mladých kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
1 hrst 1 hrst jarních zelených bylinek podle chuti (pažitka, petrželka, mladá cibulka) Petržel nať čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 malé lžičky koření čubrica Čubrica
máslo na vymazání Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.