Nutriční hodnoty (Plátky krkovičky na jablečném chutney (čatní))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 432 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,84 g |
Tuky | 4,68 g |
– nasycené | 1,73 g |
– nenasycené | 2,06 g |
–– mononenasycené | 0,19 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 82,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 206,05 g |
– cukry | 95,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší porce vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
olivový olej podle potřeby | Olej olivový | |
2 lžičky 2 lžičky koření Haribi | Pepř černý | 10 g |
1 lžička 1 lžička thajského koření | Pepř černý | 5 g |
sůl nebo Aromat, či bujón (0,5 kostky) | Sůl mořská | |
5 lžic 5 lžic chutney | ||
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (dobré) | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
5-6 5-6 větších jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vrchovatá lžička skořice nebo 2-3 kousky celé skořice | Skořice ceylonská | |
4-5 4-5 velkých stroužků česneku (nebo podle chuti) | Česnek čerstvý | 315 g |
1 1 hřebíček nebo 1/3 lžičky mletého | Hřebíček | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky vinného červeného octa (podle kyselosti jablek) | Ocet lihový | 12.5 ml |