Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plátky krkovičky na jablečném chutney (čatní))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 432 kJ /
1 059 kcal
Bílkoviny27,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,84 g
Tuky4,68 g
– nasycené1,73 g
– nenasycené2,06 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,22 g
Vláknina82,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,20 g
Sacharidy206,05 g
– cukry95,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší porce vepřové krkovice Vepřová krkovice
olivový olej podle potřeby Olej olivový
2 lžičky 2 lžičky koření Haribi Pepř černý 10 g
1 lžička 1 lžička thajského koření Pepř černý 5 g
sůl nebo Aromat, či bujón (0,5 kostky) Sůl mořská
5 lžic 5 lžic chutney
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (dobré) Sójová omáčka Tamari 30 ml
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
5-6 5-6 větších jablek Jablko čerstvé 825 g
olivový olej Olej olivový
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 1 vrchovatá lžička skořice nebo 2-3 kousky celé skořice Skořice ceylonská
4-5 4-5 velkých stroužků česneku (nebo podle chuti) Česnek čerstvý 315 g
1 1 hřebíček nebo 1/3 lžičky mletého Hřebíček
2-3 lžičky 2-3 lžičky vinného červeného octa (podle kyselosti jablek) Ocet lihový 12.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.