Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská medvědí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 701 kJ /
885 kcal
Bílkoviny27,84 g
– z toho živočišné bílkoviny12,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,43 g
Tuky48,20 g
– nasycené30,32 g
– nenasycené16,02 g
–– mononenasycené12,26 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,63 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy75,99 g
– cukry17,01 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
200 g 200 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 g 200 g oloupaných brambor Brambor zimní 200 g
50 g 50 g medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý 50 g
200 g 200 g zakysané smetany pokojové teploty Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 plnější lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (podle chuti) Paprika pálivá 6 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.