Nutriční hodnoty (Bramborová pánev s brynzou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 598 kJ / 1 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 101,48 g |
| – nasycené | 52,62 g |
| – nenasycené | 46,52 g |
| –– mononenasycené | 39,76 g |
| –– polynenasycené | 6,76 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 12,45 g |
| Cholesterol | 114 mg |
| Sodík | 2,36 g |
| Sůl | 5,93 g |
| Sacharidy | 68,81 g |
| – cukry | 9,62 g |
| ––– laktóza | 1,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7-8 7-8 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 375 g |
| 80-100 g 80-100 g uzené slaniny | Špek | 90 g |
| 100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
| 1 1 cibule (měla jsem červenou) | Cibule čerstvá | 70 g |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |