Nutriční hodnoty (Klasický rybí salát ze zavináčů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 218 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 0,27 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 zavináče | Zavináče | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 větší sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| okurkový nálev | Nálev z okurek | |
| sterilovaný hrášek dle chuti | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 3 3 vrchovaté lžíce majonézy (nebo bílého jogurtu) | Majonéza | |
| pepř čerstvě mletý | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |