Nutriční hodnoty (Jehněčí pizza na grilu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 10 535 kJ / 2 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,47 g |
Tuky | 92,52 g |
– nasycené | 30,12 g |
– nenasycené | 54,29 g |
–– mononenasycené | 39,38 g |
–– polynenasycené | 14,91 g |
––– omega 3 | 3,44 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 147 mg |
Sodík | 9,77 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 329,26 g |
– cukry | 46,53 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky 00 na pizzu | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
5 g 5 g droždí | Droždí pekařské lisované | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
200 ml 200 ml vody (obvykle polovina hmotnosti mouky) | Voda | 200 ml |
250 g 250 g rajčatové omáčky na pizzu | Protlak rajčatový | 250 g |
300 g 300 g pečeného nebo grilovaného jehněčího (ze včerejška, nakrájeného na malé kousky) | ||
1 1 červená cibule nakrájená na nudličky | Cibule červená čerstvá | 69 g |
150 g 150 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
100 g 100 g oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
20 g 20 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 20 g |
oregano | Oregano sušené |