Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí pizza na grilu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie10 535 kJ /
2 518 kcal
Bílkoviny80,97 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,47 g
Tuky92,52 g
– nasycené30,12 g
– nenasycené54,29 g
–– mononenasycené39,38 g
–– polynenasycené14,91 g
––– omega 33,44 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 147 mg
Sodík 9,77 g
Sůl24,10 g
Sacharidy329,26 g
– cukry46,53 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky 00 na pizzu Mouka pšeničná hladká 400 g
5 g 5 g droždí Droždí pekařské lisované 5 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
200 ml 200 ml vody (obvykle polovina hmotnosti mouky) Voda 200 ml
250 g 250 g rajčatové omáčky na pizzu Protlak rajčatový 250 g
300 g 300 g pečeného nebo grilovaného jehněčího (ze včerejška, nakrájeného na malé kousky)
1 1 červená cibule nakrájená na nudličky Cibule červená čerstvá 69 g
150 g 150 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
100 g 100 g oliv bez pecek Olivy čerstvé zralé 100 g
20 g 20 g strouhaného parmezánu Parmezán 20 g
oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.