Nutriční hodnoty (Žampionová rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 38,87 g |
– nasycené | 2,85 g |
– nenasycené | 34,34 g |
–– mononenasycené | 24,28 g |
–– polynenasycené | 10,06 g |
––– omega 3 | 3,16 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g rýže(měřeno objemově to je 4 dcl) | ||
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
zhruba okolo 5,5 zhruba okolo 5,5 dcl vody(záleží jakou máme rýži a kolik tekutiny je ještě v houbách) | Rýže bílá |