Nutriční hodnoty (Handkäse mit Musik - speciálně z Frankfurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 188 kJ / 284 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,21 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,21 g | 
| Tuky | 22,84 g | 
| – nasycené | 1,66 g | 
| – nenasycené | 20,14 g | 
| –– mononenasycené | 14,24 g | 
| –– polynenasycené | 5,90 g | 
| ––– omega 3 | 1,80 g | 
| Vláknina | 9,65 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 13 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 14,95 g | 
| – cukry | 8,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2 PL 2 PL bílého vinného octu | Ocet lihový | 30 ml | 
| 2 PL 2 PL Apfelweinu | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř z mlýnku | Pepř černý | |
| 1 KL 1 KL celého kmínu | Kmín | 5 g | 
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 400 g 400 g Handkäse | ||
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |