Nutriční hodnoty (Zapečená dýně s řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 31,80 g |
| – nasycené | 4,33 g |
| – nenasycené | 27,20 g |
| –– mononenasycené | 23,45 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 46,57 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 5 5 brambor se slupkou, dobře omytých | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 menší Hokkaido dýně | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 200 200 g balkánského sýru, nakrájeného na kostky | ||
| hrstka provensálského koření | Provensálské koření | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |