Nutriční hodnoty (Candát na kmíně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 084 kJ / 498 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 20,10 g |
| – nasycené | 11,05 g |
| – nenasycené | 8,45 g |
| –– mononenasycené | 7,13 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 1,25 g |
| Cholesterol | 251 mg |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 8,36 g |
| Sacharidy | 3,51 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety candáta | Candát filet | 400 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička černé havajské soli (cca 6-8 kuliček) | Sůl mořská | 8 g |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |