Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát na kmíně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 084 kJ /
498 kcal
Bílkoviny75,19 g
– z toho živočišné bílkoviny74,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,25 g
Tuky20,10 g
– nasycené11,05 g
– nenasycené8,45 g
–– mononenasycené7,13 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,46 g
Vláknina1,25 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,36 g
Sacharidy3,51 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety candáta Candát filet 400 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička černé havajské soli (cca 6-8 kuliček) Sůl mořská 8 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.