Nutriční hodnoty (Candát na kmíně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 084 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
Tuky | 20,10 g |
– nasycené | 11,05 g |
– nenasycené | 8,45 g |
–– mononenasycené | 7,13 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 1,25 g |
Cholesterol | 251 mg |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 8,36 g |
Sacharidy | 3,51 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety candáta | Candát filet | 400 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička černé havajské soli (cca 6-8 kuliček) | Sůl mořská | 8 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |